(E) Ion Tabugan: „Locuitorii Caraş-Severinului au două motive să voteze Tabugan şi PMP duminică!”

Deputatul spune că încheie cu mândrie două mandate de deputat şi că toţi locuitorii Caraş-Severinului se pot mândri cu activitatea sa. Tabugan este convins că aceştia vor vota duminică poziţia 9 de pe buletinul de vot!

Primul motiv este dat de realizarea de la Moldova Nouă, acolo unde implicarea lui Tabugan a permis venirea companiei Delphi, cea care acum asigură 1.000 de locuri de muncă în zonă. Judeţul nostru este sărăcit, cu şomaj mare, are aşadar nevoie de curăţenie şi orânduială. Iar Ion Tabugan este omul care a dovedit în repetate rânduri că poate face ordine şi poate repune lucrurile în rolul lor firesc. Ceea ce a făcut cu profesionalism pentru colegiul în care a candidat poate fi extins în tot judeţul dacă oamenii vor decide să aibă încredere în el şi îi vor da votul pentru a reprezenta din nou judeţul Caraş-Severin în Parlamentul României!

Aşa a făcut la Direcţia Silvică, aşa a făcut în Parlament şi aşa a făcut în UNPR, pe care l-a ridicat de la zero, reuşind să obţină trei consilieri judeţeni și doi consilieri locali la Reşiţa! Şi tot aşa va continua în PMP, pentru ca judeţul să prospere şi problemele oamenilor să fie în continuare auzite.

Eu sunt un om cu frică de Dumnezeu, credincios, de aceea am fost mereu alături de preoţii care mi-au cerut ajutorul. Fie că a fost vorba de case parohiale, de biserici sau de alte instituţii culturale sau sociale, nimeni nu a plecat de la mine neajutat. Aşa voi proceda şi pe viitor, deoarece pentru mine oamenii sunt pe primul loc!”, a mai spus Ion Tabugan, candidatul PMP pentru Camera Deputaţilor.

Iar al doilea motiv pentru care Tabugan trebuie votat duminică este modul profesionist în care a rezolvat problemele din silvicultură la acest început de an. Zeci de mii de familii din domeniu şi industriile conexe erau în pragul şomajului şi a sărăciei, dar Ion Tabugan, vicepreşedinte al Comisiei pentru Agricultură şi Silvicultură a reuşit să adune toate părţile la o singură masă şi să deblocheze licitaţiile de la Direcţiile Silvice, astfel ca oamenii să-şi poată păstra locurile de muncă şi firmele să fie salvate de la faliment.