UNPR are candidat la Consiliul Județean

Liderii UNPR au anunțat astăzi că parlamentarul Ion Tabugan este candidatul formațiunii politice la Consiliul Județean Caraș-Severin. Acesta se descrie ca fiind un om simplu și muncitor, care caută să le rezolve problemele cărășenilor. Tot astăzi, liderii UNPR au anunțat și ce candidați susțin la primăriile orașelor.

Parlamentarul Ion Tabugan este oficial candidatul UNPR la Consiliul Județean Caraș-Severin. Acesta va fi susținut de liderii PDL, care nu vor avea un candidat concurent. Parlamentarul mizează pe faptul că a reprezentat cu mândrie zona Moldova-Nouă, unde l-a ajutat pe edilul-șef să creeze 1.500 de locuri de muncă.

„Candidatura mea pleacă cu șanse egale cu a celorlanți parteneri. Doresc o schimbare în județ. Sunt un om dinamic, mă duc spre probleme și nu las problemele să vină la mine. Dacă în colegiul de la Moldova-Nouă mi-am făcut datoria, cred că voi reuși să îmi aduc contribuția și la nivelul Consiliului Județean. Asta m-a determinat să lupt și să fac ceva”, a declarat astăzi deputatul Ion Tabugan. Liderul politic este sigur că va obține inclusiv votul unui număr consistent de membri liberali și social-democrați.

Pe cine susține UNPR
În Caraș-Severin, partidul nu are nicio alianță electorală, ci doar o susținere reciprocă cu PDL. Sigla UNPR este vulturul, iar listele de candidați la consiliul județean și primăriile din Caraș-Severin sunt finalizate. „În prezent lucrăm la depunerea documentelor. La Reșița, Oțelu-Roșu, Bocșa și Anina susținem candidații PDL. La Băile Herculane suntem în discuții”, a declarat parlamentarul și președintele UNPR Caraș-Severin, Ion Tabugan.

În prezent, filiala județeană a UNPR are 5.000 de membri și are organizații locale în toate orașele și comunele din Caraș-Severin.