Ion Tabugan continuă seria deplasărilor în județ

Candidatul din partea UNPR la presedinția Consiliului Județean, Ion Tabugan este în continuare prezent în satele din județ. Zilele acestea a vizitat comuna Mehadia, Topleț, iar pe listă urmează Băile Herculane, Moldova Nouă și Teregova.

În cursul zilei de ieri, candidatul Ion Tabugan a participat, împreună cu localnicii din Mehadia, la dezvelirea monumentului închinat eroilor din cele două războaie mondiale. Apoi, a urmat o deplasare în comuna Topleț, unde în urma discuțiilor cu locuitorii comunei, a întocmit o listă cu problemele cu care se confruntă oamenii și care trebuie să devină o prioritate pentru parlamentar în ce privește rezolvarea lor. Printre acestea se numără lipsa străzilor asfaltate, lipsa unui sistem de canalizare și lipsa locurilor de muncă.

Acest sfârșit de săptămână nu va fi unul de odihnă pentru deputatul Ion Tabugan și echipa sa de campanie. Astăzi locuitorii satului Liubcova au ocazia să participe alături de candidat la ruga satului. De asemenea, petrecerea continuă în cadrul celei de-a VIII-a ediții a Festivalului Pinul Negru de Banat, ce va avea loc mâine la Băile Herculane.

Sâmbătă și duminică, deputatul UNPR va poposi în alte localități de pe clisura Dunării, în comunele Gârnic și Pojejena și în orașul Moldova Nouă. Weekendul se va încheia cu deplasări în comunele Domașnea și Teregova.