Ion Mocioalcă se reîntoarce cu un bagaj suplimentar de voturi! Luca Mălăiescu: „Lupta în interiorul partidului… după alegerile parlamentare”

banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01

Decizia candidaturii la Senatul României a lui Ion Mocioalcă a fost luată la nivelul central al Partidului Social Democrat, o decizie cu argumente bune și rele, spune președintele executiv al PSD Caraș-Severin, Luca Mălăiescu.

Edilul orașului Oțelu Roșu a comentat strategia PSD Caraș-Severin pentru alegerile parlamentare din decembrie, una care poate să-și atingă targetul de doi deputați și un senator în persoana lui Ion Mocioalcă, deputat, fost președinte PSD Caraș-Severin, care s-a rupt de partid și a acceptat funcția de secretar executiv al Pro România în urmă cu aproximativ doi ani și care s-a reîntors în PSD chiar înainte de depunerea candidaturilor pentru alegerile parlamentare:

Eu consider că pentru Ion Mocioalcă au stat la bază mai multe evenimente care l-au făcut să ia această decizie acceptată de conducerea centrală. Și rezultatul slab la alegerile europarlamentare, apoi președintele Victor Ponta nu a ales o strategie bună în ultimii doi ani ca să crească în sondaje și cred că au contat și rezultatele slabe pe care noi, PSD Caraș-Severin, le-am avut la alegerile locale.”, spune Luca Mălăiescu, președintele executiv PSD Caraș-Severin.

Edilul orașului Oțelu Roșu este convins că Ion Mocioalcă va aduce un plus valoare în organizație datorită experienței acumulate, dar și pentru faptul că în Caraș-Severin Pro România se identifică cu Ion Mocioalcă, ce se va întoarce cu un bagaj suplimentar de voturi.

1000x100 casa brutarului

Este adevărat că la noi în organizație sunt și nemulțumiți, decizia conducerii de a-i da girul lui Ion Mocioalcă astăzi dezbină partidul la nivel de județ, mai ales că nici partidul nu a fost unit. Cred că până în 6 decembrie lucrurile se vor așeza și vom reuși să tragem la aceeași căruță.”, spune Mălăiescu.

Primarul orașului de pe Valea Bistrei este convins că lupta nu trebuie dusă în interiorul partidului acum, pentru că este timp după alegerile parlamentare și precizează că în statutul partidului este reglementat un articol care nu este luat în seamă de ani de zile, precum că decizia finală pentru depunerea candidaturilor este luată de Biroul Permanent Național.

expres banat 1000x100 (2)