Ion Mocioalcă: Șansa pe care eu pot să le-o ofer tinerilor este una reală

Revenit în partidul pe care l-a condus atâta timp și cu care în 2016 a obținut un scor istoric, deputatul Ion Mocioalcă e preocupat în această perioadă nu doar de campania electorală pentru alegerile din 6 decembrie, ci și de viitorul PSD Caraș-Severin, de restructurarea filialei județene social-democrate.

Parlamentarul spune că PSD trebuie să schimbe liniile nu neapărat ca urmare a intervenției vreunui procuror, așa cum, din nefericire, partidul a fost obligat să o facă și la nivel central, dar și în Caraș-Severin, ci pentru că între social-democrați se află astăzi destui tineri de mare perspectivă.

„Eu sunt foarte interesat de restructurarea PSD, un partid la care am muncit și slujit 95% din întreaga mea carieră politică. Pot să spun că sunt extrem de satisfăcut de tinerii pe care îi regăsesc în partid și care au perspectivă politică, iar șansa pe care eu pot să le-o ofer este una reală. Nu o să mai fac glume, deși ați văzut că acum toată lumea înregistrează pe toată lumea, că așa e moda, de genul că ar trebui să ne restructureze partidul vreun procuror DNA sau chiar Laura Codruța Koveși. Nu, vom încerca să promovăm foarte mulți tineri în perioada următoare și totodată să întărim coeziunea echipei pentru că PSD și oamenii săi așa simt eu că trebuie apărați în viitorul apropiat.”, a comentat Ion Mocioalcă.