Ion Mocioalcă: „Excluderile lui Neacșu și Țuțuianu, o făcătură! Nu suntem pe drumul cel bun!”

untitled design set 970x90 px

Ocolit în CEx-ul de ieri al PSD de răzbunarea lui Liviu Dragnea, care i-a eliminat pe doi dintre contestatarii săi, președintele PSD Caraș-Severin vorbește despre o mare greșeală!

Referitor la evenimentele de ieri, în urma cărora Adrian Țuțuianu și Marian Neacșu au fost excluși din PSD, Ion Mocioalcă spune că partidul suferă o pierdere uriașă, deoarece e vorba de doi oameni de valoare. În plus, liderul social-democrat din Caraș-Severin susține că nu sunt motive temeinice pentru o măsură radicală.

„Lui Marian Neacșu nu i s-a reproșat nimic. A fost mai mult decât o făcătură ce i s-a reproșat, iar Țuțuianu, un performer al PSD, e drept, mai slobod la gură, a fost condamnat pentru delict de opinie. Categoric, în baza PSD acești oameni au mare susținere și îmi pare rău că această discuție extrem de lungă din CEx a fost mai mult pe persoană fizică decât o discuție de idei vizavi de programul de guvernare, care nu e îndeplinit mai mult de 30 la sută în primii doi ani. Nu suntem pe drumul cel bun în politica de cadre”, a declarat Mocioalcă pentru expressdebanat.ro.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/