Ioan Popa vrea mai mulți bani la bugetul local! Angajează manager la Impozite și Taxe

primar ioan popa
Stiri Timisoara si Resita publicitate online STPT job 1000x200

Primăria Reșița caută manager. Unul dedicat și experimentat, care să coordoneze și să supervizeze echipa de la Serviciul Impozite și Taxe.

Postul de șef la Serviciul Impozite și Taxe din cadrul Primăriei Reșița este liber. Dar nu pentru multă vreme, speră reprezentanții administrației locale care caută persoana potrivită pentru ocuparea funcției de manager. Un om bun la cifre, dedicat și experimentat, care să coordoneze echipa de la Impozite și Taxe, așa sună anunțul Primăriei Reșița.

Persoanele care se văd ocupând o astfel de poziție trebuie să aibă studii universitare în domeniul: științe administrative, științe economice sau științe juridice, precum și studii universitare de master absolvite cu diplomă în domeniul administrației publice, management sau în specialitatea studiilor. O condiție fundamentală pentru ocuparea acestui post este vechimea minimă de cinci ani în specialitatea studiilor.

CV-urile, împreună cu scrisoarea de intenție, se trimit la adresa de e-mail: maria.tugmeanu@primariaresita.ro. Termenul limită pentru depunerea candidaturilor este 04 octombrie 2023.

Stiri Timisoara si Resita publicitate online Brantner 1000x100px Stiri Timisoara si Resita publicitate online Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/