Ioan Popa: „Reșița a fost un oraș depresiv. Pe cei care încă mai sunt depresivi și nu își iau pastilele la timp îi voi da în judecată”

Primarul Reșiței a răbufnit, după numeroasele postări apărute în spațiul public referitoare la activitatea Primăriei în ultimii ani. Picătura care a umplut paharul vine din partea unui localnic nemulțumit de faptul că au fost tăiați arborii bătrâni de pe strada Nicolae Titulescu din Lunca Pomostului.

Ioan Popa a explicat presei că acești arbori au fost plantați peste canalul termic al orașului, caz în care rădăcinile nu erau înfipte adânc în pământ, existând pericolul care să cadă în orice moment.

„Vreau să comunic reșițenilor un lucru: de patru ani și jumătate lucrăm la schimbarea acestui oraș. Am tăiat sălciile de pe malul Bârzavei și am fost apostrofat. Am lucrat la fântâna cinetică și am schimbat țevile ruginite, pompa veche și le-am înlocuit cu altele noi, cu comandă electronică și iarăși nu a fost bine. Am primit scrisori de la oamenii de cultură în care mă întrebau cum îmi permit eu să mă ating de fântâna maestrului Lucaci. Lucrăm la aceste străzi în acest moment. Eu știu că Reșița în momentul în care am preluat-o a fost un oraș depresiv. Există comunități, din păcate, depresive în România. Valea Jiului este toată depresivă, dar și altele pe care nu le mai numesc aici. Reșița a fost un oraș depresiv cu oameni care nu mai aveau încredere în ei, că nu se mai poate face nimic pentru ei. În 27 septembrie s-a dovedit că o foarte mare parte din populație nu mai este depresivă și crede că se pot face lucruri buni. Pe cei care încă mai sunt depresivi și nu își iau pastilele la timp îi voi da în judecată, pentru că atunci când vorbesc despre Primăria Reșița, vorbesc despre colegii mei, despre munca lor, vorbesc despre diriginții de șantier, vorbesc despre constructori, arhitecți și firme de proiectare și aceste lucruri nu le mai admit”.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Primarul Reșiței a dezvăluit și numele reșițeanului care l-a supărat rău de tot prin postările pe Facebook. „Pe Marius Hegeduș îl anunț că îl dau în judecată. Toți banii pe care îi iau acestui flăcău îi voi vărsa în contul Fundației Comunitare a Banatului Montan. Vom încărca aceste conturi cu bani de la oameni care nu își iau pastilele la timp. Această muncă pe care noi o facem și dumneavoastră o vedeți în teren zi de zi o voi duce până la capăt, cu toate frânele și cu toți depresivii ăștia care nu-și iau pastilele”.

Popa a mai spus că Marius Hegeduș a reclamat tăierea copacilor de pe străzile din Luncă la Ministerul Dezvoltării, Ministerul Fondurilor Europene, la Comisia Europeană, Agenția pentru Protecția Mediului, Garda de Mediu și la alte instituții ale statului.

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/