Ioan Popa: „Orașul se curăță de clădirile parazitare”

ioan popa

De la demararea proiectului de modernizare a transportului public electric, zeci de chioșcuri din Reșița au fost demolate de municipalitate. Iar procesul continuă.

Aleșii reșițeni au aprobat, în ședința din această săptămână, cumpărarea mai multor construcții de tip chioșc de la proprietarii acestora, în vederea demolării lor. Construcțiile sunt situate pe Bulevardul Republicii și se află în zona de lucru a proiectului tramvai. De fapt, de la demararea investiției, zeci de chioșcuri au dispărut din oraș, primarul Ioan Popa precizând că astfel de măsuri nu fac altceva decât să scape orașul de „construcții parazitare”.

„Colegii mei de la Patrimoniu negociază de circa doi ani de zile cu diverse entități care au avut chioșcuri. Am avut variantă de relocare, variantă de compensare, am avut variante de cumpărare a chioșcurilor respective. Unele chiar au fost abandonate pentru că nu le-au mai găsit profitabile. Una peste alta, se poate vedea foarte bine că orașul să curăță de aceste clădiri parazitare. Să ne amintim doar de zona Intim, cum mergeai spre Victoria, pe partea stângă era stația de autobuz cu mâncare de câini și o langoșerie, iar pe dreapta era un aprozar, și ce frumos arată acum zona. Este curată, se văd blocurile, spațiile verzi. Asta este tendința, să ieșim din zona asta de clădiri parazitare și să intrăm într-o zonă de normalitate.”, a declarat Ioan Popa.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

 

 

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/