Ioan Popa: În Triaj, vom circula pe două benzi!

circulatie triaj resita

Este doar o chestiune de timp până când se va reveni la circulația pe două benzi în zona Triaj, promite primarul Reșiței.

Vești bune pentru șoferii reșițeni. Primarul Ioan Popa anunță că le va permite conducătorilor auto să circule în zona Triaj pe două benzi. Pentru a se reveni la vechea formă de circulație, așa cum se făcea până la demararea lucrărilor de introducere a tramvaiului, este nevoie de o derogare, de la Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest, privind utilizarea căii de rulare ca bandă pentru autovehicule.

Până la obținerea acestei derogări, se vor finaliza și ultimele lucrări, urmând ca traficul rutier să se reia în condiții normale pe relația Govândari – Centrul Civic.

Stiri Timisoara si Resita publicitate online dacus 05 iulie 2024 Stiri Timisoara Publicitate online Brantner 1000x100px

Linia cale, cu excepția podului de la Doman, este închisă. Se poate veni cu tramvaiul până la Universitate. Până la Universitate, toate lucrările sunt finalizate, chiar și infrastructura rutieră. Vom relua, în curând, circulația publică așa cum era înainte de lucrări. Adică, vom veni pe Bulevardul A.I. Cuza în sus, în Moroasa se va circula pe ambele sensuri, iar coborârea se va face pe Bulevardul Revoluția din Decembrie. Sper ca momentul acela să fie unul în care să se destindă toată circulația. Vom circula în Triaj pe ambele benzi, și pe un sens și pe altul. Aici este singura zonă gâtuită. Pentru această zonă, vom face o derogare la ADR, care ne permite asta, și vom reveni la circulația pe două benzi”, a declarat, de curând, primarul Reșiței.

stiri Timisoara publicitate si promovare online banner maxagro Stiri Timisoara si Resita STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/