Popa: “În doi ani, nu mai auzim de Băsescu!”

Preşedintele PNL Reşiţa îi înţelege pe oamenii care protestează de trei săptămâni în stradă împotriva actualei guvernări şi anticipează dispariţia de pe scena politică a preşedintelui Traian Băsescu şi a PD-L-ului.

Ioan Popa este convins că oamenii înfruntă gerul şi vin să protesteze de atâtea zile împotriva puterii din cauza faptului că sunt umiliţi şi nu neapărat ca urmare a gradului de sărăcie tot mai accentuat. “Lumea e îndreptăţită să protesteze şi cred că oamenii nu se vor opri până când guvernanţii nu vor înţelege că trebuie să dea nişte semnale serioase. Ceea ce fac ei cu Baconschi e foc de baie, şi-au pierdut credibilitatea definitiv din punctul meu de vedere şi cred că e nevoie de alegeri cât mai devreme cu putinţă”, a spus Popa.
Cu aceeaşi ocazie, liderul PNL Reşiţa a ironizat-o pe Elena Udrea, ministrul turismului. “Principala argumentaţie a celor care au ieşit în stradă nu e neapărat sărăcia şi criza mondială, ci aroganţa cu care acest popor e tratat în ultimii doi ani. Pentru nişte interese meschine şi-au bătut joc de poporul ăsta. Să pui o telegondolă la Vulcan cu 8 milioane de euro, când ea pleacă de nicăieni şi ajunge niciunde, şi să nu te opreşti asupra staţiunilor montane cu tradiţie, înseamnă să fii extrem de arogant”, a afirmat Ioan Popa.

“Eu cred că PD va sfârşi ca şi PNCŢD. Băsescu şi oamenii lui vor pieri din cauza aceleeaşi arme de care el s-a folosit în ‘97-2000 cu Convenţia Democrată. Eu cred că nici nu vom mai auzi de ei în doi ani”, Ioan Popa, preşedintele PN-L Reşiţa.