Ioan Dragomir, propunerea PSD pentru preluarea conducerii unei instituţii regionale

Lumea politică din Caraș-Severin vuiește în ultimele zile, după ce pe piață a fost lansat un zvon potrivit căruia Ioan Dragomir ar urma să preia conducerea uneia dintre cele mai importante instituții regionale.

Social-democrat cu state vechi, actualul director al Direcției Județene a Finanțelor Publice din Caraș-Severin are șanse mari să preia frâiele instituției regionale de profil, care urmează să fie înființată în contextul reorganizării administrativ-teritoriale a României. Acesta are susținerea totală a partidului, potrivit unor surse neconfirmate oficial. Contactat telefonic, șeful DGFP a declarat că se abține de la vreun comentariu pe această temă.

„Zic să lăsăm informația la nivel de zvon. Nu vedeți ce se întâmplă cu regiunea?”, a declarat directorul în această dimineață pentru www.expressdebanat.ro . Deși incertitudinea privind înființarea regiunilor încă planează asupra mediului bugetar, în care oamenii se tem că își vor pierde locul de muncă, în ședința de Guvern de mâine, oficialii de la centru stabilesc sediul viitoarei instituții regionale de finanțe. Deva ar fi orașul care ar găzdui-o.  În cazul în care propunerea va fi aprobată în forma actuală, zeci de inspectori fiscali din Timiș, dar nu numai, ar urma să rămână pe drumuri. De altfel, oamenii au și dat startul acestei săptămâni cu mișcări de protest.

„Este propus ca sediul viitoarei regionale să fie la Deva, așa este, există această propunere, dar probabil că mâine se stabilește, în cadrul ședinței de Guvern, programată pentru ora 16.00. În rest, să lăsăm lucrurile la nivel de zvon”, a adăugat directorul Direcției Finanțelor Publice din Caraș-Severin pentru Express de Banat.

 

banner 1000 x 100 hd