Ioan Crina: E absurd să fi avut vreo înțelegere cu Nelu Popa! Nu mi s-a cerut niciodată șpagă sau o mică atenție!

1000x100 resita 02

Firma liderului PSD Reșița continuă să lucreze direct sau indirect pe bani publici, în municipiul Reșița precum și în alte localități din județ. Pe cont propriu, deoarece în Caraș-Severin nu s-ar mai lucra „în familie”, ca în alte județe!

Ioan Crina a vorbit în Redacția Express de Banat despre firma sa de construcții și despre contractele pe care le-a obținut, inclusiv de la instituții și autorități publice, pentru a-i lămuri odată pentru totdeauna pe cei care suspectează aranjamente, licitații cu dedicație și lucrări supraevaluate și de proastă calitate. „Firma mea, de când există, face lucrări publice, lucrări care sunt transparente, sunt în declarația mea de avere, sunt luate toate la licitație fără niciun fel de problemă, inclusiv lucrarea pe care o am acum. Sper că nu e nimeni suspicios că aș fi avut vreo înțelegere cu Nelu Popa. Chiar este absurd așa ceva. Nu am o înțelegere de genul ăsta. Eu chiar mă înțeleg cu el și comunicăm, nu e niciun fel de problemă, dar e absurd să spună cineva că el mi-a dat mie o lucrare sau ceva de genul ăsta. Lucrarea a fost pe SEAP, publică, e o lucrare cu valoare destul de mare, care necesita condiții serioase. Mă bucur că am fost singurul din cei șase din Reșița care am câștigat-o, așa cum am spus, în urma unei licitații și chiar a unei documentații care nu e ușor de făcut”, a afirmat consilierul județean, șef al PSD Reșița.

publicitate tmc 640

Crina a dezvăluit cu aceeași ocazie din culisele licitațiilor pentru lucrări publice. Acesta susține că puține firme de construcții din județ pot face astfel de lucrări și că de prea puține ori firmele cărășene se unesc și participă împreună la licitații.  „Firmele din alte județe se unesc. Când au o lucrare pe teritoriul lor, se unesc, merg împreună la licitații, fiecare vine cu partea lui pe care poate să o facă mult mai ieftin, mult mai bine și atunci câștigă și se dezvoltă. Nu mi s-a cerut niciodată șpagă sau o mică atenție. Când se scoate la licitație și licitezi cu toată țara nu ai cum să te gândești că tu ajungi să câștigi licitația respectivă decât dacă vii și o câștigi cu condițiile care sunt date acolo, cu prețul cel mai mic și în condițiile tehnice care sunt date acolo”, a mărturisit Crina.

publicitate Timisoara banner maxagro