Ioan Cojocariu (Coajă), un profitor al politicii? „I-am spus lui Marcel Vela că îl ajut, dar că o să-i pară rău!“

banner publicitar

Ioan Cojocariu nu s-a lipit de politică pentru a face o reparație la Casa de Cultură sau la cinematograf și a ridica niște statui, așa cum se vehicula în presă cu ceva timp în urmă… Cojocariu s-a apropiat de politică pentru a face niște „lucruri mărețe“, care în alte condiții nu s-ar fi putut face, a declarat acesta pentru Express de Banat.

„Dau dreptate celui care a spus aceste lucruri, pentru că a înțeles toată această strădanie a mea, mai ales că nu e ușor să trăiești în politică dacă ai o anumită matrice. Am citit în istorie și sunt oameni care au reușit să facă atât politică, cât și să realizeze lucruri mărețe. Da, îți slujesc, dar dă-mi și mie să fac aceste lucruri pentru că se impune! Când Marcel Vela m-a cooptat în acest post de conducere a Casei de Cultură, inițial interimar, i-am spus că îl ajut, dar că o să-i pară rău, că eu voi fi cel care va insista să facem un stabiliment cultural, pentru că oamenii din Caransebeș nu au nimic. Caransebeșul, degeaba îi spunem noi vatră spirituală, nu putem să ne mândrim tot timpul cu trecutul, trebuie să construim și un prezent, dar mai important, să ne construim viitorul”, precizează directorul Casei de Cultură Ioan Cojocariu, în cadrul interviului acordat jurnalistului Dan Popoviciu în redacția Express de Banat.

Liderul Grupului PNL din Consiliul Județean Caraș-Severin, Ioan Cojocariu, în direct, de la ora 20.00.

Liderul Grupului PNL din Consiliul Județean Caraș-Severin, Ioan Cojocariu, ținta atacurilor de ultim moment ale social-democraților, dă replica în această seară, în direct, de la ora 20.00. Într-un dialog cu Dan Popoviciu, cel mai vocal dintre liberalii din forul județean vorbește deschis despre scandalurile din Consiliul Județean!

Gepostet von Express de Banat am Dienstag, 13. März 2018