Invitație pentru vicepremierul Dîncu! De la Nelu Popa, cu respect și apreciere!

Primarul Nelu Popa deschide Reșița pentru vicepremierul Vasile Dîncu. Oficialul de la centru s-a arătat interesat de situația Reșiței și de proiectele de dezvoltare a municipiului.

Reșița apare în sfârșit pe harta mai marilor de la centru! Vicepremierul Dîncu a anunțat că se va interesa de situația municipiului și va face tot posibilul pentru a da undă verde proiectelor de dezvoltare. Afirmația a fost făcută într-o emisiune la PS News (intervalul min. 16 – 19, video jos). Pe durata mandatului lui Mihai Stepanescu, au fost depuse o serie de proiecte, cel puțin la nivel declarativ, dar care au tot fost amânate din motive politice. Astfel că Reșița ajungea mereu la sfârșitul cozii, așteptând veșnic aprobarea proiectelor și atragerea investitorilor. „Apropo de cazul Reșița, o să verific acest lucru și vreau să verific chiar acest caz. O să vorbesc cu primarul. Vreau să văd ce proiecte s-au depus până acum”, a declarat Vasile Dîncu în cadrul emisiunii marca PS News. Acesta își propune să depolitizeze sistemul de analiză a proiectelor propuse de administrațiile locale.

Afirmația oficialului l-a determinat pe Nelu Popa să spere. Așa că nu a ezitat să îi lanseze o invitație publică vicepremierului pe site-ul deschideresita.ro, considerând că este o ocazie perfectă pentru a-i prezenta zona și proiectele sale de dezvoltare a municipiului. Edilul-șef consideră că turismul este punctul forte al Reșiței și al județului Caraș-Severin. „Ca și fost antreprenor și actual primar, consider turismul una dintre prioritățile strategice ale localității pe care o conduc dar și ale județului Caraș-Severin. Sunt un om care a investit ca privat în turismul din această zonă și îmi doresc ca primar să realizez macro-proiecte pentru a dezvolta zona într-un mod sustenabil. De aceea astăzi, am trimis o invitație către Vice-Premierul Vasile Dîncu, prin care îl invit la Reșita, pentru a-i prezenta zona noastră frumoasă și pentru a discuta despre proiectele pe care doresc să le dezvolt. Sper să ne onoreze cu prezența și să ne susțină proiectele de dezvoltare. Consider că turismul poate deveni un motor de dezvoltare sustenabilă pentru oraș și județ, în cazul în care vom accesa cu succes proiecte europene și în cazul în care politicul ne va sprijini în demersurile pe care o să le realizăm”, a replicat Ioan Popa în urma declarațiilor viceprimarului Vasile Dîncu.

Primarul nu ezită să își arate respectul și aprecierea față de vicepremierul Dîncu, semn că are încredere în șansele de reușită ale proiectelor pe care și le-a propus. „Vicepremierul Vasile Dîncu este un om pe care-l respect și apreciez pentru munca pe care o depune în ultimii ani și pentru sprijinul constant pe care îl oferă administrației”.

YouTube video