Investiții în sănătate la Măru! Primarul Doru Cîrdei dovedește că se poate

primar comuna zavoi

Aflat într-o stare avansată de degradare, dispensarul din satul aparținător comunei Zăvoi a fost reabilitat. Acum, conducerea primăriei caută medici.

450.000 de lei a investit administrația locală din comuna Zăvoi în reabilitarea și modernizarea dispensarului uman din satul Măru. Întreaga investiție s-a făcut cu bani din bugetul local, lucrările vizând, în cea mai mare parte, reparații la acoperiș și pereți.

Primarul liberal Doru Cîrdei (foto) consideră că investițiile în sănătate trebuie să fie o prioritate în orice comunitate. În același timp, edilul speră ca, odată cu reabilitarea dispensarului, să crească și interesul medicilor pentru oamenii de aici.

Stiri Timisoara si Resita publicitate online dacus 05 iulie 2024 Stiri Timisoara Publicitate online Brantner 1000x100px

Clădirea era destul de degradată, necesitând intervenții la acoperiș și pereți. Vreau să vină medici de diverse specializări, care să ofere consultații localnicilor. Până acum am avut discuții cu specialiști în Ortopedie, Cardiologie sau Hematologie, care s-au arătat deschiși să dea curs ideii mele de îndată ce ar avea condiții optime pentru a-și desfășura activitatea. Comuna noastră dispune de medic de familie, pentru cabinetul medical de aici fiind depus un proiect pe Compania Națională de Investiții (CNI), în valoare de 4,5 milioane de lei, în vederea reabilitării, modernizării și dotării sale. Este foarte important să asigurăm cetățenilor siguranță și motive să rămână sau să revină în comuna Zăvoi”, a spus Doru Cîrdei.

stiri Timisoara publicitate si promovare online banner maxagro Stiri Timisoara si Resita STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/