Investiție de peste 150.000 de euro într-o comună cărășeană

Este în prag de finalizare o investiție pe Valea Bistrei, pentru care o comună a scos din buzunar peste 150.000 de euro. Inaugurarea va avea loc de ruga satului, în 7 ianuarie, când creștinii ortodocși îl sărbătoresc pe Sfântul Ioan Botezătorul.

Potrivit primarului comunei Zăvoi, Doru Cîrdei, banii provin din bugetul propriu al comunei. „Investiția este peste 700.000 de lei și s-au făcut reparații capitale. S-au schimbat acoperișul, tavanele, s-a întărit structura de rezistență, pereți tencuiți și zugrăviți, geamuri și uși noi, cu toalete în interiorul imobilului, cu grup pentru bucătărie, absolut tot, încălzire centrală”, ne-a declarat primarul comunei Zăvoi.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Doru Cîrdei a mai menționat că a reușit să amenajeze tot în interiorul clădirii, un spațiu special pentru desfășurarea orelor unei clase de grădiniță. „Sala este pregătită cu tot ce este necesar, inclusiv grup sanitar, acum mai trebuie copii, pentru că anul acesta nu s-a întrunit o clasă, însă noi suntem pregătiți pentru anul școlar viitor”, a mai afirmat edilul-șef al comunei Zăvoi.

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/