Întinerește centrul Reșiței! Târg de Paște și terase de vară!

Centrul Civic al municipiului reședință de județ se bucură, în această lună, de un atât de necesar tratament de înfrumusețare. Chiar dacă dalele crăpate mai rămân o vreme, piața centrală va prinde culoare și va fi mult mai animată!

Oana Gaita, șefa Biroului de Presă al Primăriei Reșița, a dezvăluit pentru expressdebanat.ro o parte din planurile pe care administrația publică locală le are cu Centrul Civic, astăzi unul dintre cele mai triste și pustii din România. Lucrările au demarat deja și o primă etapă trebuie finalizată înainte de sărbătorile de Paște. „Se reamenajează spațiile verzi, se tunde vegetația, există zone în care se elimină complet, acolo unde e vegetație îmbătrânită, uscată, copaci înclinați și care prezintă pericol. Se taie și acolo unde acei brazi crescuseră atât de mult încât sufocau plantele din jur. Odată toaletat, tot centrul se va reamenaja, totul după un proiect peisagistic întocmit de specialiști”, a declarat Oana Gaita.

1000x200 dacus 02

Totul ar trebui finalizat până la sfârșitul lunii martie, când se va deschide Târgul de Paște, găzduit de Centrul Civic până în 8 aprilie. O altă veste bună este că, în sfârșit, pe timpul verii, în centrul Reșiței vor putea fi amplasate terase. Bineînțeles, care să respecte regulamentul impus de Consiliul Local.

publicitate si promovare online banner maxagro