Interzis comercianților la târgul de Mărțișor! În Bocșa se vând doar produse care au „un strop dintr-un suflet de copil”!

po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

Anul acesta, Bocșa face notă discordantă față de municipiile din Caraș-Severin. Produsele alimentare și podoabele comercianților din județ vor face loc mărțișoarelor și ornamentelor create de copii.

Târgul de Mărțișor de anul acesta va fi unul aparte în orașul Bocșa. Și asta pentru că organizatorii au decis ca produsele expuse să aparțină școlarilor și preșcolarilor din localitate, așa că, de această dată, comercianții vor trebui să se orienteze spre alte destinații. Târgul se va deschide mâine, 28 februarie, iar cei care doresc să achiziționeze un cadou original sunt invitați să viziteze parcul central din fața Primăriei Bocșa, acolo unde vor putea cumpăra „un mărțișor, o felicitare sau un ornament de primăvară care are sigur în el… «un strop dintr-un suflet de copil»! NU SUNT ACCEPTATE OBIECTE CUMPĂRATE DIN COMERȚ, DOAR CELE EXECUTATE MANUAL DE ELEVI ȘI PREȘCOLARI!!!”, anunță Ioan Liuț, șeful Casei Orășenești de Cultură din Bocșa.

publicitate online in ziar Express de Banat
casinoherculane by sungarden gif card de energie dacus 1000x100

Târgul rămâne deschis și în 1 martie, între orele 10.00 și 16.00. În caz de vreme nefavorabilă, evenimentul se va muta în sala de spectacole a Casei de Cultură.

versay aprilie 980x120 px banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/