Intervenție promptă pe o stradă din Oravița. Polițist de frontieră, pompier în timpul liber [VIDEO]

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Un polițist de frontieră, aflat în timpul liber, a intervenit în această după-amiază alături de câțiva tineri la stingerea unui incendiu izbucnit la o mașină care staționa de mai multă vreme în cartierul orăvițean Zona Gării.

Incidentul s-a petrecut în cartierul Zona Gării, mai precis în zona pieței din orașul de pe Valea Carașului. Polițistul de frontieră Adrian Haret, aflat în timpul liber, a observat cum iese fum dintr-o mașină parcată pe partea cealaltă a carosabilului. Polițistul a alertat câțiva tineri care au folosit extinctoarele pe care le aveau în mașini. După ce au spart geamul lateral al autoturismului cuprins de flăcări, tinerii au reușit să localizeze și să stingă incendiul. Se pare că mașina era parcată de ceva vreme pe carosabil. Polițistul de frontieră a alertat și pompierii prin serviciul unic 112, aceștia ajungând la fața locului după ce tinerii au reușit localizarea flăcărilor din mașină.

YouTube video

promovare banner maxagro Muzeul TM

Din primele informații, se pare că focul a pornit de la instalația electrică a autoturismului, proprietarul mașinii fiind plecat în străinătate.

masina incendiu Oravita 2

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/