Intervenție dificilă a pompierilor cărășeni. Pagubă de 100.000 de lei după ce două case au fost cuprinse de flăcări

Două gospodării din Caransebeș au fost distruse de flăcări noaptea trecută. Incendiul a fost observat târziu, așa că pagubele sunt însemnate. Cele două familii au pierdut bunuri în valoare totală de 100.000 de lei.

La Caransebeș s-a dat alarma noaptea trecută, după ora 1. Două gospodării învecinate de pe strada Nicolae Titulescu ardeau ca o torță. Pompierii au luptat cu flăcările aproximativ 3 ore, iar pentru a putea lichida incendiul, au decopertat una dintre gospodării.

„Incendiul a izbucnit într-o anexă a uneia din cele două gospodării, iar din cauza faptului că a fost observat târziu, s-a extins la izolația termică a imobilului învecinat și apoi, prin stâlpul din lemn de susținere a cornișei, la acoperișul celei de-a doua gospodării”, informează purtătorul de cuvânt al ISU „Semeni”, Elena Tarla.

Nu s-au înregistrat victime, dar au fost distruse bunuri în valoare estimativă de 100.000 lei, fiind afectate acoperișurile ambelor gospodării și mai multe încăperi, precum și aparatură electrocasnică și izolația termică exterioară.

Sursă foto: Arhivă