Intersecție importantă de pe B-dul Stan Vidrighin din Timișoara, modernizată

reabilitarea b dului stan vidrighin din timisoara 1

Primăria Timișoara anunță că s-a reușit modernizarea completă a intersecției B-dul Stan Vidrighin cu str. 1 Decembrie 1918.

De asemenea, suntem informați că lucrările pe B-dul Stan Vidrighin sunt în avans.

Luna martie marchează finalizarea ultimei etape majore a investiției realizate de Primăria Timișoara pe bulevardul Stan Vidrighin, respectiv modernizarea completă a intersecției cu Strada 1 Decembrie 1918. La finalul acestei etape, care implică schimbarea liniilor de tramvai învechite și a rețelelor de utilități, introducerea unui sistem automat de macazuri și refacerea trotuarelor și a carosabilului, tramvaiele de pe liniile 6a și 6b vor putea reveni pe traseele consacrate”, a informat Primăria Timișoara.

Pe bulevardul Vidrighin se lucrează în această perioadă și la montarea sistemului de irigații, astfel încât spațiile verzi care vor fi amenajate să poată fi întreținute în condiții optime. De asemenea, se desfășoară lucrări de suprastructură pentru linia de tramvai, lucrări de suprastructură a drumului, inclusiv drumuri laterale, trotuare, accese și piste de biciclete.

reabilitarea b dului stan vidrighin din timisoara 2

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Vestea bună pentru cei care locuiesc în zonă sau vin aici la serviciu e ca șantierul e în avans față de graficul estimat și estimăm că vom termina lucrările în iulie în loc de septembrie. Asta înseamnă ca se termină mai repede disconfortul și că putem da drumul la tramvaiul 4 din vară”, a declarat primarul Dominic Fritz.

După modernizarea completă a intersecției cu Strada 1 Decembrie 1918, va fi turnat ultimul strat de asfalt dintr-un capăt al celuilalt al bulevardului, vor fi amenajate spațiile verzi, vor fi plantați copaci și va fi realizată semnalizarea rutieră.

La finalizarea investiției, pe bulevardul Stan Vidrighin vom avea 2.860,61 mp  spații verzi noi, 9.827,39 mp spații verzi modernizate,  alei pietonale și trotuare modernizate pe o suprafață de 7.486 mp și 992 arbori plantați în aliniament stradal”, a informat Primăria Timișoara.

Reabilitarea B-dului Stan Vidrighin este finanțată cu bani europeni. Valoarea totală a proiectului se ridică la 101 milioane lei, din care cofinanțarea europeană este de 67 milioane de lei.

1000x100 (4) publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/