Intermezzo muzical, pentru doamnele și domnișoarele din Spitalul Județean Timișoara

8martie spital judetean

Managerul Spitalului Județean Timișoara, Dorel Săndesc, și-a onorat, astăzi, colegele, amintindu-le de cel mai prețios dar pe care acestea îl au – sufletul lor frumos.

Soliști ai Operei Naționale din Timișoara au cântat, pentru ele,  pe scena Amfiteatrului din spital.

Toate angajatele Spitalului Județean Timișoara, au fost invitate în amfiteatrul spitalului  la un mic intermezzo muzical, oferit în dar, de 8 Martie, de managementul unității sanitare.

A fost prilejul potrivit pentru a le sublinia cât de important  este rolul pe care îl au în angrenajul imens al spitalului, cât de importantă este munca pe care o depun zilnic în spital, mulțumindu-le  pentru dăruirea cu care se împart între profesiunea aleasă și familii și pentru prezența lor delicată, cochetă și puternică, totodată.

„Le prețuim și le asigurăm de toată dragostea! Sunt colegele noastre, caractere puternice și frumoase, ce ne stau alături zilnic și înnobilează această grea meserie, prin feminitatea lor”, spune managerul prof. univ. dr Dorel Săndesc.

Soliștii invitați ai Operei Naționale Române din  Timișoara, împreună cu Cristian Rudic,  sunt cei care au susținut programul muzical pe scena amfiteatrului și au smuls zâmbete calde și aplauze pentru gestul lor minunat și romantic.