Interesul PNL pune în pericol viețile a milioane de români!

Numărul tot mai mare ale românilor infectați cu COVID-19, al celor internați în stare gravă pe mult prea puținele paturi de la ATI și al celor decedați ar trebui să fie un motiv suficient pentru amânarea alegerilor parlamentare, programate pentru 6 decembrie. Numai că PNL și președintele Iohannis au alte interese!

Secretarul general Pro România, Ion Mocioalcă, readuce din nou în discuție anularea alegerilor într-un moment în care medicii anunță la unison că nu mai fac față valului de îmbolnăviri, că sunt epuizați, că nu mai au unde să-i trateze pe cei infectați și că pur și simplu sunt obligați să aleagă cine trăiește și cine nu.

„Era nevoie ca aceste alegeri să fie amânate, nu s-a întâmplat nicio tragedie că am amânat șase luni alegerile locale. Constituția permite să organizăm alegeri în trei luni de la expirarea mandatului actualului Parlament și poate că în primăvară situația epidemiologică va fi alta. Organizând aceste alegeri la început de decembrie nu facem altceva decât să punem în pericol viețile a milioane de români. Prioritățile PNL și ale președintelui Iohannis constat însă, din păcate, că sunt altele”, a comentat deputatul Mocioalcă.