Înșelate cu vrăjeală ieftină! Două femei au fost „dezlegate” de 3.500 de lei!

În vârstă de 26 și 40 de ani, două femei au fost dornice să afle ce le rezervă soarta și s-au lăsat pradă unor vrăjitoare care le-au prezis un viitor fără bani și bijuterii! Norocul lor a fost că acestea n-au ghicit că vor fi prinse de polițiști.

Totul s-a întâmplat acum două zile când, într-un parc din Caransebeș, o femeie trecută de prima tinerețe a vrut să alunge ghinionul ce s-a abătut asupra ei și a acceptat descântecele unei vrăjitoare din Argeș. Slabă de îngeri, femeia a acceptat să își pună toate bijuteriile ce le avea asupra ei într-o batistă pe care urma să o deschidă peste trei zile. Așa era descântecul. Doar că nu a mai avut răbdare să aștepte atâta timp și imediat după ce vrăjitoarea a plecat, a deschis batista. Vraja a făcut ca în locul bijuteriilor să fie doar hârtii și monede fără valoare.

La nici două ore, norocul a dat peste o altă femeie din Bocșa care a acceptat descântecele făcute de aceeași vrăjitoare, ajutată de o alta, tot din Argeș. Se pare că blestemul era mai greu de alungat în cazul ei, cele două vrăjitoare străduindu-se din răsputeri să o elibereze pe femeie din ghiarele nenorocului. Pentru asta a fost nevoie de 1.500 de lei și 50 de euro, bani pe care femeia i-a pus într-un ziar pe care l-a înmânat celor două pentru descântec. Invocând spiritele, acestea au întors ziarul pe toate părțile și i l-au înapoiat femeii indicându-i să nu deschidă ziarul imediat pentru că ar zbura vraja. Nici ea nu a avut răbdare și a desfăcut ziarul după ce vrăjitoarele au plecat. Numai că în locul banilor era o cârpă „vrăjită”.

Ambele femei înșelate s-au prezentat apoi la Poliție, sesizând faptele întâmplate.

,,Polițiștii au făcut cercetări pe raza orașelor Bocșa și Caransebeș, fiind instituite filtre la Berzovia și Măureni. După aproximativ o oră, polițiștii au depistat un autoturism pe raza localității Măureni în care se aflau presupușii autori ai înșelăciunilor. Cei în cauză (un bărbat și două femei) au fost conduși la sediul Poliției din Bocșa unde și-au recunoscut faptele, pe numele lor fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune. Prejudiciul în valoare de aproximativ 3.300 de lei și 50 de euro a fost recuperat în totalitate și predat persoanelor vătămate”, ne informează Poliția județului.

Cercetările continuă în acest caz, polițiștii făcând apel la cetățeni să nu se lase încântați de ideea ghicitului viitorului și să nu încredințeze sume de bani sau bijuterii persoanelor care pretind ,,a descânta” pentru a afla ce se va petrece în viitor.

tmc 640