Inima Caransebeșului e Piața Gugulanilor și nimeni nu o poate închide! Dacă îi pasă de oamenii de aici!

Liderul PSD Caraș-Severin și, totodată, candidat pentru un loc de parlamentar în Camera Deputaților la alegerile din 6 decembrie, Silviu Hurduzeu, s-a întâlnit cu românii pe care Guvernul Orban i-a scos în frig să-și vândă munca de peste an sau să-și facă piața!

Alături de echipa PSD, Hurduzeu a fost în Piața Gugulanilor din Caransebeș, unde a discutat cu oamenii nemulțumiți de măsurile luate de Guvern sub pretextul pandemiei COVID-19, măsuri care i-ar fi putut pune în imposibilitatea de a-și vinde roadele pământului și ale muncii lor. „Am fost împreună cu Ion Mocioalcă, Felix Borcean, Marius Damian și Felician Pasere în piața agroalimentară din Caransebeș. Ne-am întâlnit cu producătorii locali, așa cum o facem de fiecare dată când ne facem cumpărăturile. Erau bucuroși că au avut o recoltă bogată anul acesta, mai ales la fructe, deci se va face răchie bună și multă. Așa cum s-au bucurat că pot veni în continuare în piață să își vândă produsele. Ei pentru asta muncesc tot anul. Oricine trăiește în Caransebeș știe că inima acestui oraș este piața și nimeni nu o poate vreodată închide dacă îi pasă de oamenii de aici.”, a concluzionat Silviu Hurduzeu.

Candidatul PSD pentru Camera Deputaților a condamnat și în alte rânduri deciziile Guvernului Orban luate în contextul pandemiei și asta pentru că sunt nejustificate, deloc echitabile și catastrofale pentru mulți dintre români.