Îngropați în gunoaie! După munții de zăpadă, pe străzile Lugojului au apărut munții de gunoi

Drumurile înzăpezite ale orașului au blocat, pe lângă circulație, și intervenția mașinilor de salubritate, care săptămâna trecută nu au putut interveni mai multe zile în diferite cartiere ale orașului.


„Săptămâna trecută nu s-a putut interveni cu mașinile de colectat deșeuri, conform programului obișnuit, pentru că niciun utilaj de la deszăpezire nu a venit să curețe zăpada din fața locului unde sunt parcate autospecialele. Din această cauză nu a fost posibilă ieșirea în teren. Din cauza drumurilor dificile și a numărului mare de mașini parcate, nu s-a putut intra pe toate străzile din cartiere, mai ales în cele de blocuri. Sperăm ca situația să se îmbunătățească cât mai repede și să putem intra și pe străzile de unde nu s-au ridicat gunoaiele”, a comunicat ReTim.

leader board 728 x 90 px

Societatea de salubrizare a primit în ultimele zile numeroase reclamații, mai ales din zonele de blocuri, unde gunoaiele au ajuns să fie depuse deja lângă pubelele care sunt suprapline. Lugojenii reclamă și la adresa Primăriei modul în care arată orașul înainte de Crăciun și mai ales lipsa de reacție a celor abilitați să o facă.

Parcul auto al mașinilor de gunoi pentru Lugoj are în componență șase autovehicule de mare capacitate, care cu greu se pot strecura în această perioadă pe străzile din municipiu.