INFORMARE S.C. TMD FRICTION ROMANIA S.R.L

anunt public

Această informare este efectuată de S.C. TMD FRICTION ROMANIA S.R.L. cu sediul în Municipiul Caransebeș , jud. Caras- Severin, Str. Vârful Gugu Nr.1, tel. 0355 403 902 ce intenționează să solicite de la ADMINISTRAŢIA BAZINALĂ DE APĂ BANAT, aviz de gospodărire a apelor pentru realizarea lucrărilor de PLAN URBANISTIC ZONAL – “Obținere aviz de oportunitate si elaborare PUZ- Construire hala industriala pentru producție si depozitare cu anexele aferente”, amplasat in Municipiul Caransebeș , jud. Caras- Severin, nr. Cad. 42487 / nr. C.F. 42487.

Aceasta investiție este NOUA.

Ca rezultat al acestei investiții se vor produce următoarele:
– PUZ- Construire hala industriala pentru producție și depozitare cu anexele aferente

Ca rezultat al procesului de producție vor rezulta permanent următoarele ape uzate: menajere, ce se vor evacua în rețeaua de canalizare menajeră a localității.

Această solicitare de aviz este conformă cu prevederile Legii apelor nr. 107/1996, cu modificările şi completările ulterioare.

Persoanele care doresc să obțină informații suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa menționată.

Persoanele care doresc sa transmită observații, sugestii şi recomandări se pot adresa solicitantului la adresa de mai sus sau telefonic la dl-ul Moldovan Adrian, tel 0732 808822, după data de 07.11.2020.

S.C. TMD FRICTION ROMANIA S.R.L.