INEDIT. Teatrul de Vest și-a luat agenție de bilete… pe patru roți!

1000x100 (1)

Veste bună pentru reșițenii care locuiesc în cartierul Govândari! Teatrul de Vest „și-a deschis” o agenție de bilete… altfel, mai aproape de ei!

Teatrul de Vest din Reșița vine în sprijinul spectatorilor care locuiesc mai departe de Centrul Civic, acolo unde are instituția sediul. Pentru a-și achiziționa biletele, reșițenii au la dispoziție o agenție de bilete mobilă. Aceasta poate fi recunoscută ușor, fiind vorba, de fapt, despre o Dacia 1300 pe care sunt pictate personaje din basme.

Agenția pune la dispoziție bilete atât pentru spectacolele de copii, cât și pentru cele dedicate adulților.

expressheadergeneral (1)

Mașina se va afla fie în Parcul Tricolorului, fie în Parcul Copilului de la Intim cu câteva zile înainte de spectacole, așa că apariția ei în zonă va fi un semn că se pregătește un nou spectacol.

Așadar, astăzi, de la agenția mobilă amplasată în Govândari, pot fi achiziționate bilete pentru următoarele piese de teatru:

  • Comedia „Bani din cer”, de Ray Cooney, regia şi scenografia, Daniel Vulcu, joi, 11 mai, de la ora 19.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor Reşiţa. Distribuţia: Alexandru Cazan, Andrada Samoilă, Marius Tudor, Ana-Maria Cizler, Marian Stan, Sorin Fruntelată, Florin Ibraşi;
  • Spectacolul pentru copii „Cum să nu iubim clovnii?!”, de Valentin Neacşu, regia şi scenografia Dan Mirea, duminică, 14 mai, de la ora 11.00, la Palatul Cultural Reşiţa. Distribuţia: Mihaela Theodora Winter, Valentin Neacşu, Ionel Berdac, Tiiana Panici, Vlad Ciupici, Amalia Pomian, Elia Badea, Alexandru Mitroi, Robert Brage, Vanesa Fabian;
  • Spectacolul „Presidentele”, de Werner Schwab, regia Geirun Tino, duminică, 14 mai, de la ora 19.00, la Palatul Cultural Reşiţa. Distribuţia: Camelia Ghinea, Ana-Maria Cizler, Andrada Samoilă.