INEDIT: Omul cu Șobolani, la Gârnic

promovare online Timisoara Casa Auto

Iubitorii muzicii rock și-au dat întâlnire la acest sfârșit de săptămână la Gârnic, acolo unde a avut loc cea de-a cincea ediție a deja celebrului festival Rocker’s Gârnic.

Într-un peisaj rustic și o atmosferă de invidiat, primăria comunei și membrii Asociației Caraș Adventure le-au oferit celor prezenți o mulțime de surprize. Pe lângă muzica live, iubitorii de natură au avut ocazia de a practica în timpul zilei sporturi de aventură:  escaladă, tiroliană, mountain biking sau trekking.

promovare banner maxagro

În prima seară a festivalului, vineri, formaţiile Voice of Silence și The Rock au încântat publicul, însă din păcate asistența a fost destul de redusă. Lucrurile s-au schimbat radical în a doua zi, când au urcat pe scenă Travka, Persoana și Rubik’s Cube. Cap de afiș au fost bucureștenii de la E.M.I.L. și O.C.S. (Omul cu Șobolani), cei din urmă realizând o premieră. Aceștia și-au lansat noul album, cu numărul 8, intitulat ,,Marea Căutare”, în mijlocul naturii. Membrii trupei au lucrat doi ani, ca să aibă parte de o astfel de prezentare a noilor piese și, prin urmare, albumul va beneficia de un turneu național.
De menționat este faptul că acest festival este finanțat din fonduri europene, practicarea sporturilor și intrarea la concerte fiind gratuite.

publicitate tmc 640