INEDIT. Momente intense la cel mai mare festival de teatru din Banat. „Scena ca o stradă” se apropie de final!

po 1000x100px (3)

„Scena ca o stradă” a transformat Reșița într-o capitală a culturii. Sute de actori, critici de teatru și selectori de spectacole sunt prezenți în municipiu până joi, atunci când evenimentul ajunge la final.

Recenziile de până acum ale acțiunii sunt cât de se poate de bune. Cele două spectacole programate pe zi se joacă cu sala plină până la refuz, semn că publicul din Reșița aștepta ediția a doua a acțiunii. Spre deosebire de 2015, anul acesta are tentă internațională, piesele fiind puse în scenă de actori din Austria, Croația, Serbia și Republica Moldova. De asemenea, marile teatre din țară au pus în scenă comedii și drame, publicul trăind la intensitate momentele alături de unii dintre cei mai apreciați actori ai momentului.

„Suntem într-un maraton cultural și asta nu poate decât să mă bucure. Se stă câte șase ore în sală și asta mă face să cred că Reșița avea nevoie de acest festival, prin care s-a deschis o nouă eră de colaborare cu teatrele din țară și din străinătate. Îi aștept pe spectatori în continuare alături de trupele care vor urma și ne dorim să nu îi dezamăgim pe spectatorii noștri”, a declarat Dan Mirea, directorul artistic al Teatrului de Vest din Reșița, instituție organizatoare a acțiunii.

Vezi AICI lista spectacolelor din această săptămână!

Festivitatea de încheiere are loc joi, la ora 22.00.

 

03 britannia 1000 x 100 gif