INEDIT: Cum se vede cerul Reșiței pe timp de noapte?

Utilizatorii site-urilor de socializare s-au obișnuit deja cu pozele postate de pasionații de fotografie. Ciprian Floare, care a fotografiat și județul transformat în Regatul Înghețat, a decis să le arate reșițenilor și cerul pe timp de noapte.

Pozele, suprapuse cu efectul Time Lapse, au fost făcute din balconul său de pe Valea Domanului și au avut o reacție în masă de admirație pe Facebook. În schimbul a 4 ore de fotografiat pe timp de noapte a obținut 400 de cadre, care, combinate, au oferit doar câteva zeci de secunde de imagini.

„Fotografiez stelele pentru că reprezintă un capitol care ne rămâne în suflet fiecăruia dintre noi încă din copilărie, atunci când stăteam să le admirăm. Să pot să le fotografiez însă, am avut nevoie și de câteva cunoștințe de astronomie, a spus Ciprian pentru www.expressdebanat.ro.

Nopțile și le pierde în special în weekend, pentru că în timpul săptămânii trebuie să meargă la serviciu și este cam dificil să îmbine concomitent pasiunea cu jobul.


Ciprian Floare a dobândit pasiunea pentru fotografie încă de la 14 ani. Este din Arad, dar a ajuns la Reșița unde s-a și stabilit, fiind fermecat de frumusețea locurilor pe care le oferă județul Caraș-Severin.

CITEȘTE ȘI: Regatul înghețat s-a mutat în Caraș-Severin!

FOTO: Reșița, surprinsă în momente de vis!

FOTO/VIDEO: Ciprian Floare