Inconștiența unei mame a băgat 3 copii în spital!

stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

Un accident grav, provocat de inconștiența unei tinere mame, a băgat 5 oameni în spital, 3 dintre ei fiind minori! La rândul ei, și șoferița a ajuns pe mâna medicilor, după ce femeia a încercat să depășească o coloană de mașini, deși vizibilitatea era redusă din cauza ceții.

Un eveniment rutier provocat de o tânără de 28 de ani s-a produs, în această dimineață, pe DN 57, între Greoni și Oravița. Femeia se afla în mașină cu trei copii, pe care îi ducea la școală în Oravița. A încercat să depășească o coloană de mașini, deși vizibilitatea era redusă din cauza ceții și a intrat în plin într-o altă mașină care circula din sens opus. Doi oameni aflați în autoturismul lovit, printre care și șoferul de 32 de ani, au fost răniți grav. Cei trei minori și șoferița au suferit răni ușoare.

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara

Inițial, cele 6 victime au fost transportate la spitalul din Oravița, iar ulterior cei doi răniți grav, șoferița și unul dintre minori au fost transferați la Spitalul Municipal de Urgență din Reșița.

Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/