INCONȘTIENȚĂ. Și-a pus copilul în pericol! S-a urcat beat la volan și a căzut cu mașina într-un râu!

Un bărbat de 44 de ani din Bolvașnița și-a pus copilul în pericol după ce s-a urcat beat la volan și a plecat la drum. La intrare în localitatea Vârciorova, autoturismul în care se aflau cei doi s-a răsturnat într-un râu.

Noaptea trecută, în jurul orei 23.00, polițiștii din Caransebeș au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs la intrare în comuna Vârciorova. Un bărbat de 44 de ani din Bolvașnița, în timp ce se deplasa cu mașina pe Drumul Județean 608C, pierde controlul volanului chiar înainte să traverseze un pod și se răstoarnă cu mașina în râu.

În urma accidentului, atât bărbatul de 44 de ani, cât și fiul său de 13 au fost răniți ușor și au ajuns la Spitalul Municipal Caransebeș. Polițiștii au stabilit că șoferul consumase alcool înainte de a se urca la volan. Acesta avea o alcoolemie de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate două probe de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Bărbatul riscă până la 5 ani de închisoare pentru conducere sub influența alcoolului și până la 1 an pentru vătămare corporală din culpă.