Incident incredibil pe tramvaiul 7! Doi tineri au dat cu spray în călători şi i-au luat la bătaie!

Călătorii de pe linia tramvaiului 7 au avut parte de o sperietură groaznică chiar de Ziua Națională. Doi călători ar fi dat cu un spray foarte puternic și ar fi lovit mai mulți călători, iar până la sosirea poliţiștilor și a celor de la SMURD, au reușit să fugă, întrucât vatmanul a deschis ușile pentru ca pasagerii să nu se sufoce. 

Conform martorilor din tramvai, cei doi stăteau în spate și au dat cu un spray puternic. După ce călătorii i-au luat la întrebări, au devenit agresivi, pentru ca ulterior să fugă pe ușa deschisă de vatman pentru aerisire. „Au dat cu spray și după au început să-i bată pe doi. Au fugit. Noi nu puteam să mai respirăm, i-am spus vatmanului să nu deschidă ușile din spate, doar în față. Măcar ușa din față, să vină aer, și să nu poată coborî. Dânsul a deschis ușile și au fugit. Erau huligani, ce să spun… Au strigat ce au dorit. Pe domnul cu copilul l-au tăiat la mâini, l-au atacat. Dânsul a și dat. L-au bătut pe cel mic. A venit Poliția și SMURD-ul după un sfert de oră, putea să moară tot tramvaiul dacă nu deschideau ușile”, ne-a povestit o martoră din tramvai.

Călătorii spun că cei doi nu consumau aurolac, ci ar fi folosit ceva intenționat. Cei agresați au primit câteva îngrijiri medicale, dar nu erau grav răniți. „Eram în spate. Și s-a simțit miros. Toată lumea s-a retras. Am zis că e spray, eu știu gazele, am lucrat în chimie”, ne-a spus unul dintre cei care s-a bătut cu cei doi băieți cu spray. Tramvaiul a rămas blocat în dreptul străzii Izlaz.

UPDATE, 17.55

Incidentul ne-a fost confirmat de cei de la Societatea de Transport Public Timișoara. ”Vatmanul a sunat la dispecerat. Au dat doi cu spray. Ușile pot fi și forțate. A sosit la fața locului și mașina de salvare, dar nu a fost nimeni vătămat”, ne-a declarat Cosmin Bradu, purtător de cuvânt al SPTP.

Reprezentanții poliției spun că cei doi s-au certat între ei în tramvai și atunci au dat cu spray unul asupra celuilalt. Este vorba de doi tineri, cu vârsta de maximum 20 de ani. Pentru că niciunul dintre pasageri nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, fapta celor doi nu va fi încadrată ca infracțune, ci doar ca și contravenție, după ce vor fi identificați.

Sursă foto: arhivă.

 

banner 1000 x 100 hd