A început Studențiada!

Pentru o săptămână, studenții de la Universitatea “Eftimie Murgu” din Reșița, la fel ca cei din alte 15 centre universitare din țară, se bucură de cel mai mare festival studențesc.

O nouă ediție a festivalului ”Studențiada” debutează astăzi în toată țara. La Reșița, studenții vor participa pe parcursul întregii săptămâni la o serie de evenimente de interes pentru ei. De altfel, scopul acestui festival este de a veni în întâmpinarea nevoii de socializare, distracție și creativitate a tinerilor și de a le oferi o experiență studențească de neuitat.

”Studențiada este cel mai mare festival studențesc organizat de studenți pentru studenți. Timp de o săptămână, studenții și tinerii din mai multe centre universitare din țară, printre care și Reșița, vor beneficia de o serie de activități distractive, culturale, sportive și de carieră”, a declarat Adela Berbentia, director al Casei de Cultură a Studenților din Reșița.

Printre acțiunile programate pentru această săptămână se numără concursuri de fotografie, poezie, ieșiri și distracții în aer liber, activități sportive, precum și întâlniri cu reprezentanți ai unor instituții care pot oferi beneficii studenților.

banner 1000 x 100 hd