Începe Start-Up Nation! Beneficiarii, obligați să cumpere și să afiseze plăcuțe personalizate

sun placuta tim scaled
1000x100 resita 02

Miercuri a fost lansat programul Start-Up Nation. Beneficiarii au o obligație neobișnuită. Trebuie să cumpere și să afișeze plăcuțe personalizate pentru fiecare regiune în parte.

De la ora 10:00, aplicanții, cu profilul, userul și parola generate, vor completa, semna electronic, încărca și transmite formularul de înscriere.

„De mâine, cea de-a treia ediție a programului Start-Up Nation devine realitate! Antreprenorii, care doresc să îmbunătățească performanța economică a noilor afaceri pe care le administrează, au posibilitatea de a obține fonduri nerambursabile în valoare maximă de 200.000 lei. Înscrierile se vor putea efectua exlusiv online, până la începutul lunii septembrie. Pe această cale, le mulțumesc tuturor partenerilor implicați în implementarea acestei măsuri așteptate cu mult interes de sectorul IMM și, nu în ultimul rând, doresc să le urez mult succes aplicanților! La dispoziția dumnealor stă și un număr de call center, respectiv 0219059, la care pot apela pentru asistență”, a declarat ministrul Antreprenoriatului și Turismului, Constantin-Daniel Cadariu.

Un aspect important de care beneficiarii programului trebuie să țină cont, așa cum prevede procedura de implementare, se referă la obligativitatea achiziționării a două plăcuțe informative. Și sunt reguli clare de amplasare.

publicitate tmc 640

„O plăcuță în interiorul spațiului de la locația de implementare a proiectului (indoor), în locul cu vizibilitatea cea mai bună pentru vizitatori (recepție, secretariat, loc de așteptare etc); o plăcuță în exteriorul spațiului de la locația de implementare a proiectului (outdoor), în locul cu vizibilitatea cea mai bună pentru clienți, pe lângă spațiul unde se desfășoară activitatea (fațada stradală, intrare în clădire etc)”, aflăm de la minister.

Antreprenorii care își asumă crearea și menținerea unui singur loc de muncă pot primi maximum 100.000 lei, iar cei care asigură 2 locuri de muncă pot primi 200.000 de lei. Anul acesta, alocarea financiară a programului este de 520 de milioane de lei.

 

publicitate Timisoara banner maxagro