Începe pregătirea drumurilor pentru sezonul rece!

Chiar dacă abia am intrat în luna octombrie, autoritățile au început deja pregătirea și recondiționarea suprafețelor asfaltice din oraș. Sezonul rece nu-i va mai lua prin surprindere pe șoferii reșițeni.

Angajații serviciului public, responsabili cu iluminatul public și acțiunile de deszăpezire, au demarat astăzi acțiunile necesare pentru pregătirea optimă a principalelor artere din oraș. Astfel, odată cu venirea iernii, circulația se va desfășura în condiții normale. Vor fi executate, în special, lucrări de frezare și plombare a tronsonului Calea Timișoarei-Triaj-Bulevardul Revoluției din Decembrie.

Acțiunile de astăzi constituie începutul lanțului de acțiuni necesare ce vor trebui întreprinse pentru punerea la punct a drumurilor. Totodată, în lunile ce vin, vor fi montate și containerele speciale pentru materialele antiderapante. Măsurile ce vor fi luate în această perioadă vor duce la o desfășurare mai bună a circulației în lunile de iarnă ce urmează.

Direcţia pentru Întreţinerea şi Repararea Patrimoniului Consiliului Local promite că Reșița va aștepta sezonul rece cu drumuri bine puse la punct și pregătite pentru iarnă. Lucrările de recondiționare începute astăzi vor fi finanțate în totalitate de Consiliul Local.