Începe numărătoarea inversă pentru finaliștii programului „Young PRENEUR”

cristian onetiu 1
po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

La sfârșitul acestei luni, antreprenorul Cristian Onețiu va desemna câștigătorii programului inițiat de acesta pentru tinerii reșițeni.

15 finaliști ai programului educațional gratuit „Young PRENEUR”, creat de antreprenorul și investitorul Cristian Onețiu pentru tinerii din Reșița, se pregătesc pentru competiția finală „Pitch Day” din 30 martie, când vor avea șansa să câștige unul dintre cele două premii care totalizează suma de 10.000 de euro.

Dintre cei 50 de participanți activi în program, care au realizat și susținut prezentări video tip pitch pe structura oferită de Cristian Onețiu, folosind cunoștințele acumulate timp de două luni din cursurile, exercițiile și experiențele practice oferite de acesta împreună cu mentorii Eusebiu Burcaș, Dani Oțil, Diana Stînga, Radu Constantin și Tinu Vidaicu, 9 tineri din categoria de vârstă 14-17 de ani (Radu Andrei, Ciurariu Ruben Mario Ilie, Bîrsan Ionuț Alexandru, Popa Ioan Luca, echipa Berezoschi Antonia și Seico Gabriela, Ursu Rafael, Elchescu Denis, Dragoș Samuel, Radu Stefan) și 6 tineri din segmentul 18-23 de ani (Urechiatu Andrei, Feri Nicolas-Petre, Kerekes Maria, Lembac Andreas, Benghia Ilie, Trulea Diana Andreea) s-au calificat și intră în competiția finală din 30 martie.

Finala va avea loc la Centrul Universitar Babeș-Bolyai, de la ora 17.00, iar cei care vor să participe și să îi susțină fizic pe tinerii viitori antreprenori o pot face la amfiteatrul din Centrul UBB, completând formularul de înscriere. Sau online, pe pagina de Facebook Deschide Reșița și pe canalul de YouTube al lui Cristian Onețiu.

stiri si publicitate casino herculane by sungarden stiri si publicitate gif card de energie dacus 1000x100
publicitate in Stiri de Timisoara si Resita gif card de energie dacus 1000x100

La finalul competiției, în urma prezentării susținute în fața publicului, juriul format din Cristian Onețiu, Sorin Maxim (director general ADR Vest), Mădălina Chiosa (viceprimar Reșița), Bichescu Andrade Ionuț (director al Centrului UBB Reșița) și Oana Borza (antreprenor Superfit) va decide câștigătorul premiului de 2.500 de euro pentru calitatea ideii de business și prezentarea acesteia, în prima categorie de vârstă, și premiul de 7.500 de euro pentru prezentarea de business și demararea activității premiate, în cea de-a doua categorie.

Prin programul de afaceri gratuit destinat viitoarei generații de antreprenori creat și inițiat în luna ianuarie de antreprenorul român originar din Reșița și dezvoltat în parteneriat cu Primăria Reșița, Centrul Universitar Babeș-Bolyai Reșița și Agenția de Dezvoltare Regională Vest, Cristian Onețiu a atras peste 200 de tineri dornici să învețe cum să înceapă o afacere și care sunt bunele practici ale antreprenoriatului de succes.

Cristian Onețiu este cofondatorul Life Care, cea mai mare companie de vânzări directe fondată local, nu doar din România, ci și din sud-estul Europei, pe piața de produse bio, naturale și vegane. Este, de asemenea, mentor și fondator al programului Scale-Up 1000 și trainer certificat de International Distance Education Certification Center – USA. În prezent, el s-a stabilit în Emiratele Arabe Unite, în Dubai, cu scopul de a crea cel mai mare fond de investiții de proprietate imobilară fracționată și a se dezvolta ca antreprenor și în această zonă.

versay aprilie 980x120 px banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/