Începe distracția pe Muntele Mic!

De astăzi, începe distracția la altitudine. Cupa Muntele Mic la Schi, dar și prima etapă a Cupei Vest, au mobilizat turiștii în număr mare. Acțiunea începe cu o proiecție de imagini de la Polul Sud, unde alpinistul Cornel Galescu a fost la finele anului trecut.

Clubul Montan Caransebeș și „Prietenii Munților” pregătesc un weekend incendiar pe Muntele Mic. Cum locurile de cazare sunt epuizate deja, ingredientele distracției vor fi un carnaval pe schiuri, un pelerinaj la Crucea Eroilor, cu torțe aprinse și sport din plin, contra cronometru. Alpinistul Cornel Galescu este convins că turiștii care urcă pe munte, nu vor regreta nicio secundă decizia pe care au luat-o.

„Am pregătit multe surprize pentru schiori. Concurenţii se acomodează astăzi cu traseele de concurs, au loc înscrierile şi vom proiecta un filmuleţ cu imagini de la Polul Sud”, a spus alpinistul Cornel Galescu, reprezentantul Clubului Montan Caransebeş.  Pelerinajul la Crucea Eroilor și carnavalul au loc sâmbătă, iar duminică începe cea de-a doua competiție.

„Prima etapă a Cupei Vest, organizată cu Prietenii Munților are loc duminică. A doua etapă se desfășoară pe Muntele Semenic, peste două săptămâni”, a adăugat alpinistul pentru „Express de Banat”.