Încep lucrările la baza sportivă Arsenal

lucrari baza sportiva arsenal

La peste 4,6 milioane de lei se ridică valoarea proiectului privind modernizarea stadionului de pe strada Bârzăviței din Reșița.

Baza sportivă care a aparținut fabricii de armament din Reșița a intrat în domeniul public al municipiului în urmă cu cinci ani, în contul unei datorii pe care societatea o avea la bugetul local. Încă de atunci, primarul Ioan Popa și-a manifestat intenția de a reabilita stadionul, căutând surse de finanțare pentru el, pe care ulterior le-a și găsit la Compania Națională de Investiții (CNI).

Acum, primarul Ioan Popa anunță că lucrările de modernizarea a bazei sportive au început, constructorul având la dispoziție 24 de luni pentru finalizarea investiției.

1000x100 casa brutarului
celtic transilvania 1000x100px

„Proiectul are o valoare de 4.614.530,58 lei și este finanțat prin CNI. Baza va avea terenul de fotbal principal cu nocturnă și un teren multifuncțional pentru handbal, baschet, volei și tenis. Totodată, se va construi o clădire pentru vestiare, o parcare, alei pietonale, spații verzi și tribună pentru 500 spectatori. În prezent, se lucrează la taluzarea terenului și la excavările necesare pentru terenul de sport. Termenul de execuție este de 24 de luni.”, explică primarul Reșiței.

lucrari baza sportiva arsenal 2

banner maxagro