Încep din nou ninsorile în Caraș-Severin!

Deși județul a ieșit de sub incidența Codului Portocaliu în cursul nopții trecute, locuitorii nu au scăpat încă de ninsori. Astfel că, membrii comandamentului de iarnă sunt încă în gardă și verifică modul în care firmele de deszăpezire își fac datoria de drumurile județene.

Restricția de pe Drumul Morții, DN6, s-a ridicat, dar prognoza meteo anunță că județul Caraș-Severin nu a ieșit încă de sub incidența ninsorilor. Pentru regiunea Banat, vremea va fi închisă în cursul zilei de astăzi, cerul va fi mai mult noros, va ninge pe arii extinse, iar temperaturile vor fi cuprinse între -4 și 0 grade Celsius.

Pe drumurile județene din Caraș-Severin circulația se desfașoară în conditții de iarnă. „S-a acționat în toate zonele județului, respectiv Valea Timișului, Valea Carașului, Valea Almăjului, Clisura Dunării, Munții Semenic și Muntele Mic, cu 61 de utilaje și au fost împrăștiate 462 de tone materiale antiderapante”, potrivit comandamentului de iarnă.

Membrii forului fac apel la participanții la trafic să circule cu mașinile echipate pentru condițiile de iarnă și să se informeze înainte de deplasare de starea drumului la Comadamentul de Iarnă, la numărul de telefon: 0255 213212.