Încep din nou lucrările pe drumul spre Marila

lucrari surpare oravita marila

O altă porțiune surpată din drumul care leagă Oravița de Marila va fi reabilitată. A fost desemnată firma câștigătoare, s-a dat ordinul de începere, iar termenul de execuție este de 3 luni.

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara a emis ordinul de începere a lucrărilor de execuție pentru obiectivul „Consolidare corp drum DN 57B km 9+960 dreapta”. Ordinul este valabil începând din 4 iulie.

Porțiunea de drum afectată se află între localitățile Oravița și Anina, înspre Marila. „Lucrarea este necesară în urma unor alunecări ale taluzului, din cauza precipitațiilor abundente. Surparea a cuprins și o parte din structura rutieră.”, spun reprezentanții DRDP Timișoara.

Lucrările vor fi executate de SC Black Roads SRL, durata de execuție fiind de 3 luni. Valoarea totală a lucrărilor ce se vor executa este de 1.668.305 lei, fără TVA.

1000x200 dacus 02

Aceeași firmă a făcut parte din asocierea care a lucrat aproximativ un an la o altă porțiune de drum surpat de pe același DN 57B. Acolo lucrările au fost încheiate la final de aprilie.

CITEȘTE ȘI: Ministrul Grindeanu a mutat drumul Oravița – Marila de pe lista cu planuri pe cea cu realizări

publicitate si promovare online banner maxagro