Incendiu violent la o casă din Mehadica! Pompierii au luptat 4 ore cu flăcările! [FOTO/VIDEO]

Un incendiu de proporții a izbucnit, spre orele dimineții, la o casă particulară din Mehadica. Două persoane au ajuns la spital, iar pompierii militari au luptat cu flăcările 4 ore!

Pompierii militari de la Detaşamentul de Pompieri Caransebeş şi de la punctul de lucru Băile Herculane s-au deplasat de urgenţă, în jurul orei 5.00, spre Mehadica pentru a interveni la un incendiu izbucnit la o casă şi câteva anexe aflate în apropierea acesteia. „Incendiul se manifesta violent, cu flacără, s-a extins la anexele caselor vecine şi a cuprins o suprafaţă de aproximativ 800 mp. Pompierii militari, împreună cu membrii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Băile Herculane, au localizat şi lichidat incendiul înainte de a se extinde şi la casele din apropiere şi au salvat bunuri materiale şi mai multe animale”, informează slt. Elena Tarla, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Semenic”.

leader board 728 x 90 px

Două persoane au fost transportate la spital cu ambulanțele, una suferind arsuri de gradul II la membrele inferioare şi superioare, iar cealaltă, un atac de panică. La locul evenimentului au fost prezente şi echipaje ale poliţiei şi reprezentanţi ENEL.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157672224331133″]

Pompierii au reușit să stingă flăcările abia în jurul orei 9.00. Potrivit primelor informații neoficiale, incendiul ar fi izbucnit din cauza unui scurtcircuit. Ancheta este în plină desfășurare, iar cauza exactă va fi stabilită prin raportul pompierilor.