UPDATE. Incendiu mortal la Rușchița! O femeie și-a pierdut viața

pompieri incendiu

Un incendiu izbucnit într-o gospodărie din Rușchița a dus la moartea unei femei. Trupul a fost descoperit în interiorul casei.

Incendiul a izbucnit aseară, pompierii fiind alertați prin apel la 112. O casă din localitatea Ruschita, comuna Rusca Montană, a fost cuprinsă de flăcări.

La fața locului au intervenit lucrătorii din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Oțelu Roșu cu o autospecială de stins incendii și Detașamentul de pompieri Caransebeș cu două autospeciale pentru stins incendii. La incendiu s-a deplasat și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

Din păcate, în interiorul casei a fost descoperit trupul neînsuflețit al unei femei.

UPDATE, ora 11.00 

Pompierii cărășeni au revenit cu mai multe informații despre intervenția de aseară. La sosirea echipajelor, în jurul orei 21.15, incendiul se manifesta pe holul dintre camere și la aproximativ 100 mp din acoperișul imobilului. Incendiul a fost localizat, la scurt timp, de pompierii militari cu sprijinul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Oțelu Roșu. Pe timpul intervenției, în interiorul casei, a fost descoperită o victimă de sex feminin, decedată.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost stabilită ca fiind amplasarea necorespunzătoare a materialelor combustibile față de mijloacele de încălzit.

Sursă foto: Arhivă 

tmc 640