Incendiu de amploare la Oravița! Peste 1.000 de metri pătrați în flăcări

incendiu oravita

Un incendiu de amploare a cuprins, în această după-amiază, un depozit de fier vechi din Oravița. Când au ajuns pompierii la fața locului, flăcările ardeau pe o suprafață de circa 1000 de metri pătrați.

Nori negri de fum deasupra Oraviței. În jurul orei 16.00, un apel la 112 anunța un incendiu la un depozit de fier vechi situat pe strada Broșteniului. Flăcările se manifestau pe o suprafață de circa 1.000 mp.

Acționează Secția de Pompieri Oravița cu 4 autospeciale pentru stins incendii și o ambulanță SMURD.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

„Având în vederea numărul mare de autoturisme depozitate în vederea dezmembrării, a gradului ridicat de uscăciune a vegetației din apropiere, respectiv a riscului de extindere la vecinătăți, în sprijin au fost alocate câte o autospecială pentru stins incendii de la Detașamentul de Pompieri Reșița și Secția de Pompieri Moldova Nouă. De asemenea, pentru a asigura continuitate în alimentarea cu apă, a fost solicitată în sprijin o cisternă de la SC Banat Farming, cu o capacitate de 40 tone de apă.”, anunță pompierii cărășeni.

Până la ora publicării acestui articol, nu au fost oferite alte informații cu privire la stingerea focului sau la cauza probabilă a izbucnirii incendiului.

banner 970 x 250