Încă un film turnat la Reșița și în împrejurimi! Regizorul Sabin Dorohoi continuă cu succes „Calea Dunării”

După Iura Luncașu, care a filmat „Ghinionistul” în Reșița și împrejurimi, acesta fiind astăzi cel mai bine vândut film din Box Office-ul românesc, regizorul Sabin Dorohoi alege și el, din nou, această zonă pentru a filma o peliculă extrem de interesantă care se vrea continuarea filmului „Calea Dunării”.

Un scurt metraj al regizorului cărășan Sabin Dorohoi a avut un real succes la doar câteva ore de la lansarea pe Youtube. „The Birthday Boy  –  Sărbătoritul” este o continuare a poveștii din filmul „Calea Dunării”, un alt scurt metraj de succes, realizat în 2013 – povestea care concentrează, într-un singur personaj, drama „orfanilor” cu părinți din România zilelor noastre.

În 24 de ore, scurt metrajul „Sărbătoritul” a strâns peste 1.000 de vizualizări.

„Vă mulțumesc tuturor pentru mesajele puternice, emoționante sau chiar răzvrătite, legate de tema abordată în această nouă producție: rupturile din familiile celor care muncesc departe de casă, un subiect foarte actual în societatea de azi”, precizează regizorul Sabin Dorohoi.

Povestea băiețelului continuă, ea devenind acum povestea adolescentului.

„În urmă cu 4 ani lansam scurtmetrajul «Calea Dunării» care a fost ulterior preluat de Voltaj în clipul piesei «De la Capăt» și devenea imaginea României la Eurovision Viena 2015. Oare ce s-a mai întâmplat între timp cu Ionuț, băiețelul din primul film? În acest nou scurtmetraj e adolescent, dar problemele sunt departe de a se fi rezolvat. Lansăm online continuarea poveștii: scurtmetrajul «The Birthday Boy/Sărbătoritul»”, mai spune regizorul Sabin Dorohoi.

Filmulețul poate fi urmărit aici:

„Înainte de Crăciun lansam noua dramă de scurtmetraj la care am lucrat. Acum sărbătorile se apropie de final și majoritatea românilor pleacă înapoi în Vestul Europei, la muncă. «The Birthday Boy/Sărbătoritul» este un film despre povestea lor. Iată câteva imagini despre cum a fost realizată această dramă de scurtmetraj. Un mic reportaj, unde puteți vedea întreaga echipă la treaba. Filmările le-am realizat acasă, în Banatul meu drag, cele mai multe secvențe fiind turnate la Reșița, în orașul natal. Filmul întreg poate fi vizionat la linkul din comentarii”, a scris Sabin Dorohoi pe Facebook.