Încă un accident pe DN 6! Victime multiple și trei mașini distruse

accident teregova domasnea
promovare online Timisoara Casa Auto

La doar două zile distanță de accidentul în care un tânăr de 19 ani și-a pierdut viața, pe DN 6 a avut loc un nou accident în această seară. Printre răniți se află și minori.

Primele informații oferite de Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române arată că accidentul a avut loc între Teregova și Domașnea. Au fost implicate trei autovehicule, iar deocamdată se știe că cinci persoane au fost rănite, două dintre ele având mai puțin de 18 ani. Victimele au fost preluate de medicii ajunși la fața locului și se evaluează starea lor.

Traficul rutier este oprit în ambele direcții.

UPDATE, ora 20.15

Polițiștii cărașeni completează informația oferită de Centrul INFOTRAFIC. Un bărbat de 52 de ani din Drobeta Turnu-Severin conducea un autoturism pe DN 6, mergând spre Orșova, iar în localitatea Teregova, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, ar fi pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus de un bărbat de 35 de ani. Impactul l-a proiectat într-un alt autoturism, condus de un cetățean bulgar.

promovare banner maxagro

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a 5 persoane din cele 3 autoturisme, fiind vorba și de doi minori, de 9 și 13 ani, dar și de conducătorul auto de 52 de ani, toți fiind transportați la spital pentru îngrijiri și investigații medicale.

În acest moment traficul rutier în zonă este restricționat până la finalizarea cercetării la fața locului.

„Rugăm conducătorii auto să dea dovadă de răbdare și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri.”, este mesajul reprezentanților IPJ Caraș-Severin.

publicitate tmc 640