Încă se lucrează la programul pentru evenimentul oficial de lansare al Timișoara2023. Când are loc

tm2023 eoc revisited cultural programme january 22 cover (2)

Mai sunt câteva luni până când Timișoara va deține titlul de Capitală Europeană a Culturii, iar cei din primărie nu au finalizat încă programul evenimentului oficial de lansare. Potrivit primarului Dominic Fritz, acesta va avea loc la sfârșitul lunii februarie a anului viitor.

Echipa curatorială care lucrează la programul cultural Timișoara – Capitală Europeană a Culturii 2023 are sarcina de a pune la punct și evenimentul oficial de deschidere. Dominic Fritz, primarul Timișoarei, a afirmat că acest program încă nu a fost finalizat, dar data evenimentului a fost stabilită. Și anume, sfârșitul lunii februarie a anului viitor.

Locul va fi peste tot în oraș și echipa curatorială va prezenta atunci când este gata conceptul integral. Data este ultimul weekend din februarie a rămas, cred că 23 – 25 februarie, dacă nu mă înșel”, a precizat edilul-șef.

gif card de energie dacus 1000x100 timisoara capitala 2023

Dominic Fritz a adăugat că va exista un singur eveniment oficial de deschidere al Timișoara2023, la care vor participa toate instituțiile de cultură din oraș.

Bineînțeles că fiecare, chiar și Filarmonica Banatul, nu va dormi până la evenimentul oficial de deschidere. Dar va exista doar un singur eveniment oficial de deschidere al capitalei, în care vor veni și partenerii din Europa, juriul european, etc, dar viața culturală bineînțeles este vie chiar și înainte de anul 2023”, a adăugat primarul Timișoarei.

publicitate si promovare online banner maxagro