Încă patru ani cu Romeo Dunca! „Va fi prima opțiune indiferent ce se va întâmpla!”

romeo dunca pnl
untitled design set 970x90 px

Chiar dacă n-a făcut mare lucru în primul an de mandat la șefia Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca se bucură în continuare de încrederea colegilor din PNL, care îl văd candidat și în 2024!

Venirea lui Andrei Ungur în funcția de administrator public al județului Caraș-Severin după ce a îndeplinit cu succes rolul de secretar de stat în Ministerul Dezvoltării nu a fost văzută doar ca o mână de ajutor pe care o primește președintele Romeo Dunca. În egală măsură s-a comentat în culisele scenei politice că Ungur va fi pregătit în cei trei ani rămași din actualul mandat pentru a candida în 2024 la funcția de președinte al Consiliului Județean sau la cea de primar al municipiului Caransebeș. Mai e mult până departe, spune însă county managerul Banatului de Munte.

„La PNL Caransebeș sunt oameni foarte valoroși care ar putea oricând să candideze la Primăria Caransebeș. Sondajul îți dă exact posibilul candidat. Degeaba ești foarte bun dacă nu ți-ai creat o notorietate, degeaba te duci în fața oamenilor, dacă ei nu te cunosc. Cineva care nu este foarte bine pregătit, dar are o notorietate mai bună, e avantajat. Asta este politica. Probabil, în perioada următoare vor fi astfel de sondaje să vedem care este cel mai potrivit pentru a fi candidat pentru următoarele alegeri. În momentul când ai un președinte de Consiliu Județean nu cred că se pune problema ca el să nu mai candideze. Evident că va fi prima opțiune, indiferent ce se va întâmpla. Nu cred că Romeo Dunca nu-și mai dorește un viitor mandat!”, a declarat Andrei Ungur pentru expressdebanat.ro.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/